Pet Carrier – Sådan vælger du den rigtige hundebærer

Kæledyrsbur er generelt lavet af jerntråd af høj kvalitet, ståltråd med lavt kulstofindhold, svejsning af rustfrit ståltråd, som er kendetegnet ved smuk, let, sammenfoldelig, nem at opbevare.Overfladebehandlingen afkæledyrsburer generelt: koldgalvaniseret, varmgalvaniseret, spray, dip, forkromning, fornikling og andre metoder.Kæledyrsbur bruges hovedsageligt til familiedyreopdræt og beskyttelse.Vores Tianfu-metalproduktfirma er specialiseret i produktion af forskellige specifikationer af kæledyrsbure, såsom duebur, hundebur, fuglebur, papegøjebur og så videre.

Kæledyrsbærer

Så ved du, hvordan du vælger det rigtigehundebur?Vælg et hundebur for at fokusere på kvalitet og praktisk!Her er et kig:

1. Vælg efter din hunds størrelse
Bestem størrelsen på kassen baseret på den faktiske størrelse af hunden som voksen.Generelt skal buret være tre gange så stort som hundens krop, så hunden har plads nok til at vende sig og så videre.

2, skal buret være stærkt
Bure bruges oftere til store hunde, som har meget styrke.Kassen skal være stærk, ellers vil hunden let bryde ud af kassen.

3. Hundeburets struktur skal være rimelig
Vælg en velstruktureret kasse, såsom en med en bakke under, så hunden kan tisse og gøre afføring i den.Det er også nemt for værten at rydde op.


Posttid: 09-10-22