Kvaliteten af ​​rustfrit stål modhagerreb og varmgalvaniseret modhagerreb er bedre

Kvaliteten af ​​varmgalvaniseretpigtråder kun i overfladen af ​​tråden fastgjort til det galvaniserede lag, og på grund af den kemiske reaktion vil overfladen af ​​zinklaget gradvist miste sin rolle på grund af oxidationsreaktionen, denne situation er mere fremtrædende i fugtige områder.Og fordi ståltråden trods alt ruster, så er kvaliteten af ​​varmgalvaniseret pigtråd bestemt ikke op til niveauet for rustfri stålpigtråd.

modhagerreb

Rustfrit stålpigtrådi vejen for korrosion er ikke for, fordi overfladen ikke er behandlet, men stole på sine egne råmaterialer for korrosionsbestandighed, så der vil ikke være nogen kemisk reaktion.
Efter lang tids brug vil det ikke ruste efter korrosionsbeskyttelseslaget på overfladen af ​​varmgalvaniseret modhagerreb, fordi materialet inde i det rustfri ståltov med modhager er det samme som materialet på overfladen.
Det mest oplagte hul på kort tid er tværsnittet af dette stykke, varmgalvaniseret pigtråd, fordi det er overfladen anti-korrosionsbehandling, så i tværsnittet af dette stykke vil fremstå rust, og rustfrit stål pigtråd, fordi interne råmaterialer og overfladeråmaterialer er konsekvente, så der er ikke en sådan situation.


Posttid: 14-09-22