Plastikbeklædt sekskantet kyllingetråd

Vi skal have en vis forståelse af det sekskantede net, vi bliver påvirket af den smukke form af det sekskantede net, ikke kun formen på det sekskantede net er meget smuk, faktisk er den praktiske værdi af overlevelse meget høj.De relevante oplysninger fra Shaojie skal være meget tydelige for at vide, at højhastigheds-vejværnsnetværket, sekskantet net af alle slags autoværnnetværk, værdien af ​​højhastighedsvejen er mere fremtrædende, det bruges ikke kun på en række forskellige veje, i en række forskellige sportsboldbaner og jordskred at tage sig af, men også for at nå det helt tætte brugssted.

sekskantet kyllingetråd

Kraftig sekskantet net lavet af ståltråd af specialmaskineri vævet ind i et sekskantet net.Denne type mesh kan skæres og samles til hegnsnet, bjerghængende mesh, vegetations tredimensionelt mesh, komposit osv.
Aliaser: Gabion mesh, tung hexagonal mesh, økologisk mesh, trådnet osv.
Den er designet til ikke kun at være nem at installere, men også for at give mulighed for hurtig og nem installation i barskt terræn som f.eks. klipper, med lidt forankring og lidt udgravning.Baseret på egenskaberne ved en tung hexagonal mesh dupleksstruktur, kan den modstå påvirkningen af ​​faldende sten, selv når ståltråden er beskadiget.


Posttid: 21-12-22