Hvad er den største forskel mellem stålsøm og jernsøm

Hvad er forskellen påstål sømog jernsøm?Nogle mennesker vil sige, at stålsøm er lavet af stål;Et jernsøm er lavet af jern.Er svaret virkelig så enkelt?Absolut ikke.
Trådprodukter, der bruges til fastgørelse af genstande.Udbredt i industri, landbrug, byggeri, civile og andre aspekter, hovedsagelig brugt i den aksiale adskillelse kraft er lille radial forskydningskraft af objektet fast, har karakteristika af enkel behandling, nem at bruge, hurtig fiksering.

nails

En tynd, stangformet genstand lavet af jern.Den har et fladt hoved i den ene ende og et skarpt i den anden, som hovedsageligt bruges til fastgørelse eller sammenføjning, og kan også bruges til at hænge genstande op.
Fra hårdheden til at skelne:stål sømhårdhed;Neglens hårdhed er lille, bruges til træ, jordmateriale;
Den største forskel på jernsøm og stålsøm er forskellen i brugen
Søm bruges generelt til forbindelse af trædele, det er lavet af generelt lavt kulstofstål, enkel behandling, lave omkostninger
Materialet brugt tilstål sømskal kunne slukkes for at forbedre dens styrke og hårdhed.Forarbejdningen er relativt kompleks, og produktionsomkostningerne er høje.På grund af sin høje styrke og hårdhed kan den bruges til forbindelse af metaldele, metaldele og beton, murstensforbindelse.

Oversættelsessoftwareoversættelse, hvis der er nogen fejl, så tilgiv venligst.


Posttid: 10-06-21